AAA DODAVATEL.CZ

Úvodní stránka > Tiskové zprávy > AC Heating, tepelná čerpadla: Firma roku 2016 Plzeňského kraje

AC Heating, tepelná čerpadla: Firma roku 2016 Plzeňského kraje

25.10.2016 v 13:48
Dne 4. 10. proběhlo v Plzni krajské kolo soutěže Firma roku 2016. Jejím vyhlašovatelem je deník Hospodářské noviny. Svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským soutěžím v zemi. Společnost KUFI INT s.r.o., výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda s plynulou regulací výkonu AC Heating Convert AW, se letos soutěže zúčastnila, a získala titul Firma roku 2016 Plzeňského kraje. Michal Fiala, jednatel společnosti, komentoval získání prestižního ocenění takto: Naší velkou výhodou a přidanou hodnotou je neustálý vývoj řídících systému, a to nejen přímo pro tepelné čerpadlo. Jsme schopni zákazníkovi poskytnout jakékoli zařízení s kompletními službami. Prostě ho navrhneme přesně tak, aby splňoval požadavky k danému projektu. Nenabízíme tedy pouze tepelné čerpadlo, ale celkové řešení. V tomto jsme, troufám si tvrdit, jsme nejlepší na trhu.V prosinci proběhne v Praze republikové finále této soutěže a ze 14 - ti finalistů, vítězů krajských kol, vzejde vítěz – Firma roku 2016 ČR. Za tým AC Heating Mgr. Hana Fikarová

Firma: AC HEATING, tepelná čerpadla, záruka 7 let
Kontaktní osoba: Hana Fikarová
E-mail: hfikarova@ac-heating.cz
Zadání nové poptávky

Registrace firmy

Ve spolupráci s AAAPOPTÁVKA.CZ
Naše další projekty: AAAPOPTÁVKA.CZ AAADOPYT.SK AAADODAVATEL.SK

Bezpečné placení on-line na AAAPOPTÁVKA.CZ:

HK APEK MasterCard Maestro MasterCard SecureCode VISA VISA Electron Verified by VISA Česká Spořitelna, a.s.