Petr BYTEL

Bělohorská 90/1643, Praha 6 - Břevnov, 16900

Nově zrenovovaný pension v Tříči u Vysokého nad Jizerou nedaleko lyžařských středisek Vysoké n. Jizerou, Jablonec n. Jizerou si Vám dovoluje nabídnout ubytování v útulném prostředí a zároveň komfortní doplňkové služby, například saunu a vířivou vanu, dále šipky, biliard a pro malé hosty i dětský koutek. Za pensionem možnost posezení na letní zahrádce. Pension Esprit Vám nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích vybavených TV se SAT a koupelnou (sprchový kout a WC). Každý pokoj má možnost přistýlky. Celková kapacita je 28 lůžek. Sport a zajímavosti se nachází v okolí: lyžování - Vysoké n. Jizerou - Šachty, Jablonec n. Jizerou - SKI areál Kamenec, Herlíkovice - SKI areál další lyžařská střediska - Rokytnice n. Jizerou a Harrachov, plavání - nejbližší krytý bazén v Jilemnici, dále motokáry v bývalé tovární hale v Hradsku u Jablonce n. Jizerou, turistické zajímavosti: muzeum Vysoké n. Jizerou - pohyblivý betlém, rozhledna Hvězda, zámek Sychrov, zámek Hrubý Rohozec, Železný brod - muzeum, přírodní zajímavosti - Bozkovské jeskyně.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.