SAVE CZ s.r.o.

Rváčovská 1639, Hlinsko, 53901
Pardubický kraj

Firma Save CZ s.r.o., vyrábí plast. výrobky na míru, čistírny, septiky, jímky. Zabývá se zemními pracemi, stavbou komerčních budov, silnic, chodníků ale i demolicí. Dále nabízíme pronájem kontejnerů, dopravu, přepravu odpadů i nebezpečných odpadů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.