Lukáš David

Víska 37, Víska, 58301
Vysočina

Zednické a stavební práce, terénní úpravy, obklady a dlažby, fasády, zahradní terasy a schodiště.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.