Petr Hudec

Sirotkova 598/64, Brno-Žabovřesky, 61600
Jihomoravský kraj

Kompletní dodávky staveb i jejich částí, rekonstrukce, podkrovní vestavby, fasády i zateplené, stavební dozor včetně poradenství - autorizace v oboru.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

BI ZONES, s.r.o.

Společnost BI ZONES, s.r.o. se sídlem v Příbram - Příbram IV je specializovanou firmou poskytující účetní služby a podporu pro živnostníky (OSVČ). S našimi profesionálními a zkušenými účetními týmy Vám pomůžeme s veškerými finančními a daňovými záležitostmi, aby se Vaše podnikání mohlo soustředit na své jádrové aktivity. Díky našim službám se můžete spolehnout na kvalitní a precizní vedení účetnictví a dodržování všech daňových povinností. S důrazem na individuální přístup a flexibilitu se snažíme poskytovat našim klientům právní, daňovou a obchodní podporu na nejvyšší úrovni.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.