RP STAVBY s.r.o.

Staré Město 67/20, Znojmo, 66902
Česká Republika

Společnost RP STAVBY s.r.o. byla založena v roce 2007 a patří mezi mladé dynamicky se rozvíjející společnosti v ČR, které se zabývají výstavbou nízkoenergetických dřevostaveb. Pro naplnění naší vize, kterou je rychle, kvalitně a efektivně stavět RD s nízkoenergetickou náročností provozu, důrazem na celkový design a funkčnost pro uživatele, jsme si zvolili jedinečný a unikátní stavební systém K-KONTROL®. Tento systém je díky svým vlastnostem a vysoké variabilitě přímo předurčen k realizaci individuálních projektů dle požadavků každého zákazníka. Naše stavby vyhovují nejnáročnějším tepelně technickým požadavkům a vykazují v tomto ohledu lepší vlastnosti než klasická zděná stavba. Díky těmto vlastnostem byl stavební systém K-KONTROL® použit při výstavbě české polární stanice v Antarktidě. Nižší energetická náročnost stavby spolu s využitím obnovitelných zdrojů surovin, přispívá k šetrnému přístupu k přírodě. A především - celková doba výstavby je výrazně kratší než při standardním způsobu realizace stavby. Konstrukce systému nabízí široké spektrum využití. Nabízíme rodinné domy, přístavby, bytové domy, chaty, střešní nástavby, komerční stavby, menší halové objekty. Kromě nabídky domů nabízíme veškerý finanční a stavební servis týkající se úvěru, projektové dokumentace, stavebního povolení,stavebního dozoru,bytového architekta. Naším cílem je úzce spolupracovat s Vámi jako stavebníkem. Definovat Vaše priority, finanční možnosti a Vaši představu o bydlení zrealizovat. Pokud chcete moderní dřevostavbu nejen navrhnout, ale také ve vysoké kvalitě a bez zbytečných kompromisů postavit, neváhejte nás kontaktovat.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.