Rostislav Novák

Záhumní 265, Šumice, 68731
Zlínský kraj

Nabízíme provedení zateplení fasád RD a budov a to již od 579 Kč/1 m2 včetně materiálu, prodej materiálu již od 212 Kč/1 m2. Provádíme i obkladačské práce, dlažby v zimních měsících.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Jiří Ort

Společnost Jiří Ort sídlící v Telnice je specializovaná na vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen a montáže topení a plynovodů. Našim zákazníkům poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby s důrazem na precizní provedení a maximální spokojenost klientů. S dlouholetou praxí a profesionálním přístupem se snažíme splnit veškeré požadavky a potřeby našich zákazníků. Buďte v klidu a svěřte své instalace do našich rukou!

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.