Rekonstrukce - Tomšík

Sosnová 150, Sosnová, 79314
Česká Republika

Provádíme rekonstrukce koupelen, bytového jádra, kompletní rekonstrukce a půdní vestavby. Nabízíme také profesionální opravy a rekonstrukce elektroinstalace. Provádíme instalace rozvodu tepla, vody a odpadních systému. A to jak u novostaveb tak u rekonstruovaných rodinných domů a panelových domů. Instalujeme sanitární techniku, vodovodní baterie, sprchové kouty a zástěny, ohřívače vody a mnoho dalšího. Firma Rekonstrukce Tomšík působí v oblasti Opavy, Bruntálu, Krnova, Ostravy a okolí. Spolupráce s námi se Vám vyplatí Naším krédem je spokojený zákazník. Práce se snažíme realizovat v co nejkratším čase, ne však na úkor kvality. Dodržujeme všechny technologické postupy udávané výrobci. Dle katalogu s Vámi vybereme vhodné sanitární vybavení, obklady aj. Zajišťujeme lakýrnické a malířské práce pro finální úpravu vzhledu. Zajistíme odvoz a likvidaci vzniklé sutě na skládce. Po dokončení všech prací po sobě řádně uklidíme a vše nepotřebné odvezeme, takže Vás nečeká pracný úklid jako po jiných firmách. Zaručujeme solidní jednání, vstřícný a aktivní přístup všech našich pracovníků. Neostýchejte se na cokoli zeptat a kontaktujte nás. Na všechny Vaše dotazy rádi odpovíme. Naše malá stavební firma je schopna Vám nabídnout nejnižší cenovou kalkulaci na trhu, protože nemáme téměř žádné režijní náklady. Zpracujeme nové rozvody vzduchotechniky, aktivní nebo pasivní VZT, nové rozvody vody plastu - potrubí PPR, nové rozvody kanalizace ( HT, KG potrubí, připravíme nové připojení pračky). Vybudujeme jakoukoliv půdní vestavbu v té nejlepší kvalitě. Prostorným půdní celek proměníme v moderní a pohodlné bydlení a to jak u strých rodinných domů, tak u novostaveb. Realizujeme také profesionální opravy a rekonstrukce elektroinstalace. Zajistíme Vám další související práce (elektro revize, podlahové elektrické topení, TV rozvody a PC sítě, různé kabeláže, instalace osvětlení a osvětlovacích systémů, elektro instalace, atd.)

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.