Ladislav Kalvoda

Oderská 205/7, Brno-Starý Lískovec, 62500

Rekonstrukce bytového jádra z umakartu za zděnou koupelnu a WC bývá prvním krokem při rekonstrukci panelového bytu. Kdo tuto zkušenost už má, jistě nelituje - získal příjemný, čistý, novotou vonící prostor, někdy i větší než doposud. Při rekonstrukci bytového jádra lze propojit koupelnu a toaletu dohromady. Získáme tak více místa, avšak není to příliš praktické. Doporučujeme to jedině v případě velkého bytu, v němž je umístěna další samostatná toaleta. Rekonstrukce bytového jádra se dá provést ve všech možných typech bytového jádra. Z důvodů lepší zvukové izolace doporučujeme vyzdění nových příček za použití cihel či tvárnic. Rekonstrukcí koupelen však naše služby nekončí, jsme ochotni pro Vás provést rekonstrukci celého bytu. V oblasti rekonstrukce bytového jádra nabízíme: - vyrovnávání podlah pod podlahové krytiny jako dlažba, plovoucí podlaha a pod. - demontáže ocelových zárubní - demontáže panelových příček, prováděno po statickém zajištění - příprava pro rozvody elektrické energie - oprava panelových omítek - výměna vchodových dveří - provádění klenby - provádění keramických obkladů a dlažeb i na umakart - likvidace plísní stěn - montáže plastových i dřevěných oken - zasklení lodžií Revitalizace panelových domů: Jistě není třeba opakovat známá fakta o tom, že v panelových domech bydlí třetina naší populace. Vývoj posledních deseti let prokázal schopnost této donedávna tak odsuzované kategorie bytové výstavby nezůstat na okraji zájmu a zařadit se mezi jednu z forem existujícího bytového fondu a to i přes všechny nedostatky, které dědictví zprůmyslněného stavebnictví po sobě zanechalo. Dlouhodobém odkládání revitalizace řada konstrukčních částí panelových domů vykazuje značné závady. Tyto závady se znatelně projevují snižováním užitných vlastností panelových domů a zvyšováním provozních nákladů na život v nich. V oblasti revitalizace panelových domů nabízíme: - opravy fasád - kabřincových, břízolitových, štukových, obkládaných - zateplovaní fasád - zateplování stropů přízemních bytů - montáže plastových i dřevěných oken - montáže zámkových dlažeb Celkový výčet námi nabízených služeb: - zdění - omítky - betonáže - zateplování budov - zapravování oken - obklady - dlažby - rekonstrukce bytového jádra - menší elektrikářské práce - menší instalatérské práce - rekonstrukce střech - pokrývačské práce

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.