Tomáš Hromádko

Čacké 1350, Pardubice - Zelené Předměstí, 53002
Pardubický kraj

Nabízím ubytování v penzionu ,,U Kapličky", který je postaven v horské osadě Prkenný Důl - Krkonoše při hranicích s Polskem. Penzion disponuje pokoji s vlastním sociálním zařízením - možnost ubytovat v pokoji až 8 osob. Celková kapacita - 50 lůžek, parkování u objektu. Součástí areálu penzionu - stylová restaurace (snídaně, obědy, večeře) s kulečníkovým stolem a TV, salónek - vhodný i jako společenská místnost nebo jako školící místnost (vybavení: plátno, dvd přehrávač, stolní fotbal, stolní tenis), hřiště - antukové a travnaté, bazén - u dependance ,,JITKA" (vzdálenost cca 100 m), parkování u objektu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.