Roman Schneider

Okružní 879, Vracov, 69642
Jihomoravský kraj

Provádíme obkladačské a zednické práce. Sádrokarton, tekuté tapety, montáž klimatizace, elektroinstalace.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Petr Ploszek

Závada 207, Petrovice u Karviné, 73572

Ing. Pavel Medek - MEDEKlima

Tř. Maršála Malinovského 278, Uherské Hradiště, 68601

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.