PREMIA Reality, s.r.o.

Mlýnská 326/13, Brno, 60200
Jihomoravský kraj

Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, působící na znojemském trhu nemovitostí od r. 2005. Nabízíme klientům komplexní služby v oblasti zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitosti. Naší snahou je spokojený klient – prodávající i kupující. Především klademe důraz na profesionální a korektní přístup ke všem našim klientům. Cílem je poskytovat služby na vysoké úrovni, proto investujeme do nových marketingových nástrojů, rozšiřujeme a zkvalitňujeme stávající kapacity, sledujeme aktuální trendy a změny na realitním trhu. Naši makléři jsou komplexně vzdělaní v základech právních norem, stavební problematiky, daní a financování bydlení. Znalosti si nadále průběžně doplňují a rozšiřují.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.