L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100
Česká Republika

Nabízíme Vám široké spektrum činností v oblasti životního prostředí od poradenství, řízení projektů a zpracování provozní dokumentace přes sanační a demoliční práce, nakládání s odpady a vzorkování až po provoz biodegradačních ploch. Máme k dispozici tým zkušených odborníků, kteří jsou zárukou kvalitně odvedené práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

ZEMCAT s.r.o.

Valtířov 86, Velké Březno, 40002

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.