PENSION LUCIE****

Klapkova 549/53, Praha - Kobylisy, 18200

Rodinný penzion s celkovou kapacitou 30 lůžek. Přímo u stanice metra C "Kobylisy". 8 minut od Vaclavskeho namesti. 5 minut od Vystaviste v Letnanech a 2 minuty od Vystaviste v Hoelsovicich (4 resp- 1 stanice metrem). Pokoje a suite s vlastnim socialnim zarizenim, koupelny WC, SAT TV, telefon, WiFi,kávovar s kávou a cajem zdarma. V suitach koupelny z praveho mramoru s rohovymi vanami. V cene ubytování je zahrnuta snidane formou svedskych stolu a bezplatne uzavrene parkoviste nebo garaz za poplatek. Bezplatne transfery z a na letiste nebo nadrazi. Wellness centrum (whirlpool, sauna atd) pro hosty zdarma. Jidelna, internetovy koutek v recepci zdarma, atrium.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.