Nenad Mićević

Kamenická 598/28, Praha 7, Holešovice, 17000
Česká Republika

Firma se zabývá v oblasti stavebnictví jako jsou rekonstrukce bytů, rekonstrukce domů, izolace, fasády, obklady, štuky, omítky, komíny, zednické práce, výkopové, zemní práce, vyklízecí, bourací, terénní úpravy, ploty, a mnoho dalšího. Provádíme i zakázkovou zámečnickou výrobu schodů a plotů a mříží a zábradlí i bran a to s dálkovým ovládáním z nerezu a máme nabídku řezání plasmou do 20 mm.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.