David Vaněček - Levná kanalizace

Boženy Němcové 326, Chlumčany, 33442
Plzeňský kraj

Co si představit pod názvem LEVNÁ KANALIZACE? Prodejní sklad, ve kterém naleznete vše co lze spojovat s kanalizací. Konkrétně řečeno umíme ihned k odběru nabídnout zboží nejen pro domovní i venkovní rozvody, ale také vše pro průmyslové potřeby atd. Veškeré nabízené zboží má potřebný certifikát a je zpravidla vyráběno v Německu. Právě naskladňujeme vodovodní sortiment! Současným sortimentem však rozhodně není naše nabídka omezena! Díky unikátní strategii nákupů a spolupráci s dodavateli dokážeme za špičkové ceny do dvou pracovních dnů nabídnout také další příbuzný sortiment. Nebojte se nás oslovit s jakoukoli poptávkou týkající se VODY – TOPENÍ – PLYNU. Cenovou nabídku nezávazně, velice rychle a rádi vyhotovíme. Věříme, že nabídnutá cena dokáže překonat Vaše nejsmělejší představy! Co Vám můžeme nabídnout navíc? Pro firmy nabízíme stálé slevy včetně možnosti vrácení nehodícího se zboží po skončené akci, slevy při větším odběru, dodání nadměrných rozměrů a katalogového zboží maximálně do pěti pracovních dnů, bezkonkurenční ceny a ochotu, v případě akutní potřeby možnost vydat zboží i mimo otevírací dobu. Máte ještě nějaké dotazy? Zastavte se u nás v prodejně nebo napište na email levnakanalizace@seznam.cz – každý dotaz je vítán.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.