Orfest, s.r.o.

Husova 256/8a, Brno-město, 60200

Chcete mít úspěšnou společnost? Chcete rychle růst? Společnost ORFEST s.r.o., pomáhá podnikatelům a společnostem dosáhnout svých plánů. Našimi klienti jsou všichni Ti, kteří jsou v podnikání z nějakého důvodu neúspěšní a chtějí to změnit. Vyhledávají nás zejména Ti, co chtějí být úspěšní. Bez kvality všech činností kvalitního výsledku nedosáhnou. NAŠE CÍLE: Dát svým klientům možnost podívat se do budoucnosti, předat energii a nastartovat je k cestě za vlastním úspěchem i úspěchem celé firmy. Nelézt, co klientům a jejich firmám chybí nebo přebývá stejně jako směřovat je k plánovanému cíli co nejefektivněji. Stát se partnerem svým klientům a společně realizovat náš plán. Výsledek naší spolupráce, rostoucí firmy našich klientů, které neohrožuje konkurence, protože znají své cíle a znají cestu k jejich naplnění. Mají na vysoké úrovni morálku, rozumí svým pracovníkům, mají kvalitní produkt, jsou perfektně organizovány a mají vysoký zájem o své klienty.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.