Lubenecké strojírny a.s.

Pražská 183, Lubenec, 43983
Ústecký kraj

Nabízíme obrábění tyčových, přírubových dílů, odlitků nebo výkovků na NC soustruzích do max. průměru 480 mm v délce 1 500 mm o max. hmotnosti 300 kg. Jsme schopni provádět frézovací a vrtací práce na NC vertikálních centrech vybavených NC stoly jako čtvrtými osami. Rozjezdy stolu jsou 1650 x 810 x 810 a maximální hmotnost obrobku 1750 kg. Stroje jsou vybaveny sondy pro měření kusů a kontrolu nástrojů. Dále můžeme obrábět díly na NC vodorovné vyvrtávačce, frézkách, vrtačkách a bruskách. Máme vybavení pro výrobu plechařských dílů a svařovacích sestav. Provádíme tryskání a lakování. Svým strojním parkem jsme schopni zajistit širokou paletu obráběných dílů s důrazem na vyžadovanou přesnost a kvalitu. Disponujeme personálem, který má z předcházející strojírenské výroby dmychadlových agregátů mnoho zkušeností jak s přesným obráběním součástek, tak s montáží a zkoušením hotových výrobků. Tyto výrobky byly z 80 % exportovány do celého světa. Máme zkušenosti se zabezpečením požadavků na výrobu dodávek do jaderné energetiky podle českých i ruských normativů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.