FULL speed BUILDING s.r.o.

Janáčkova 1341/3, Ostrava - Moravská Ostrava, 70200
Moravskoslezský kraj

Zajišťujeme a provádíme projektovou dokumentaci zpracovanou autorizovanou osobou v oboru, energetický audit zpracovaný energetickým auditorem, průkaz energetické náročnosti budovy (PENB), plán bezpečnosti práce dle zákona č.309/2006 Sb., vyjádření dotčených orgánů jak u projektů tak u samotné realizace stavby, zpracování žádostí o dotace (programy Nový panel, Zelená úsporám), podání žádostí o dotace a splnění všech podmínek s tím spojených pro čerpání dotací, zajištění financování stavby (zpracování nabídek několika finančních institucí), provedení výběrových řízení na dodavatele stavebních celků (okna, zateplení, výtahy, atd.), realizace staveb, stavební dozory s autorizací, koordinátory bezpečnosti práce tak, jak to vyžaduje zákon č.309/2006 Sb., správu nemovitostí (bytových i nebytových fondů).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.