STROZA s.r.o.

Bezručova 663, Rožnov pod Radhoštěm, 75661

STROZA s. r. o. byla založena v roce 1998 jako společnost zabývající se návrhem, konstrukcí a výrobou složitých jednoúčelových strojů, zařízení a výrobních linek. Naše práce směřuje díky zaměření našich klíčových zákazníků především k potřebám polovodičového, elektrotechnického, chemického, farmaceutického, potravinářského a automobilového průmyslu. Na základě specifických požadavků zákazníků navrhujeme a konstruujeme samostatně fungující zařízení i zařízení s informačními vazbami na okolní stroje a systémy řízení výroby. Využíváme nejmodernější dostupnou techniku a materiály a umíme reagovat i na individuální potřeby zákazníků charakteristické pro zvlášť čisté nebo zvlášť chemicky agresivní prostředí

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Výtahy Vaněrka, s.r.o.

Dodáváme výtahy „na klíč“ a zajistíme potřebnou dokumentaci včetně stavebního povolení. Zajistíme vše od nabídky přes projekci, výrobu, montáž až po servis a pozáruční servis.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

LeWap s.r.o.

Prostřední 760, Hostivice, 25301

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.