Busch Vakuum s.r.o.

Vranovská 1551/100, Brno-sever, Zábrdovice, 61400
Česká Republika

Společnost Busch Vacuum Pumps and Systems je jedním z největších výrobců vývěv, dmychadel a kompresorů na světě. Naše produktové portfolio zahrnuje řešení pro vakuové i přetlakové technologie ve všech průmyslových odvětvích. Produktové portfolio společnosti Busch nabízí nejširší výběr průmyslových vakuových technologií na světě. Čerpáme z více než 50 let zkušeností v oblasti výroby vývěv a nízkotlakých čerpadel. Naše společnost byla založena v roce 1963. Díky 60 dceřiným společnostem ve 42 zemích a obchodním zástupcům ve více než 30 zemích jsme schopni poskytovat poradenství a praktickou podporu našim zákazníkům přímo na pracovišti. Všechny naše produkty jsou k dispozici s celou řadou volitelných a pokročilých funkcí, aby byly schopny vyhovět různým oblastem použití, takže naši zákazníci mohou těžit z výhod nejvhodnějších a cenově nejvýhodnějších řešení. Naše aktivity neustále hodnotíme, abychom si zachovali co nejvyšší standardy, a pokračujeme ve vývoji inovativních technologií, jež budou definovat budoucnost vakuových systémů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LeWap s.r.o.

Prostřední 760, Hostivice, 25301

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.