1.LIBERECKÁ BEZPEČNOSTNÍ, s.r.o.

Podnikatelská 539, Praha-Běchovice, 19000
Hlavní město Praha

Bezpečnostní služby, technika Bezpečnostní a detektivní agentury bezpečnostní agentura - ostraha objektů - ostraha pomocí PCO, zásahové jednotky - působnost v celém Libereckém kraji Požární ochranaPožární signalizace a zařízení dodávka a montáž - elektrická požární signalizace MENVIER - připojení na pult požární ochrany integrovaného záchranného centra - PPCO ( požární pult centrální ochrany ) - požárně dělící přepážky a nátěry kabelů pro zajištění požární odolnosti - lineární tepelné kabely - čidla EPS montáž a revize - elektrické požární systémy poskytuje - požární PCO - působnost v celém Libereckém kraji Bezpečnostní služby, technika Zabezpečovací zařízení - elektronické dodávka a montáž - zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - napojení na bezpečnostní pulty - elektromontáže - EZS, EPS, kamerové systémy - přístupové systémy provoz - kamerové pulty revize - EPS - elektrické zabezpečovací systémy ( včetně montáže ) poskytuje - přenos na PCO - působnost v celém Libereckém kraji Elektro - servisOzvučení a rozhlasová technika prodej - rozhlasové a ozvučovací systémy Energetika, topeníEnergetika, topení - měření, regulace, řízení prodej - elektroměry pro podružné měření - působnost v celém Libereckém kraji Požární ochranaPožární ochrana - poradenství, školení provádí - školení elektrická požární signalizace - školení na schválené systémy zabezpečení malých i velkých objektů - působnost v celém Libereckém kraji Elektro - servisElektroinstalační práce, revize provádí - zákonné revize EZS, EPS - montáže EZS, EPS

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

HB ALARM spol. s r. o.

Freyova 1/12, Praha 9 - Vysočany, 19000

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.