NAROS, spol. s r.o.

třída 3.května 974, Zlín - Malenovice, 76302

Zajistíme výkup a prodej použitých, obráběcích a tvářecích strojů. Provádíme servis strojů přímo u zákazníka nebo v prostorách firmy. Na speciálním pracovišti provádíme ostření nástrojů, pilových kotoučů a zakázkové broušení. Jako výhradní zástupce německé firmy Andreas Maier GmbH&Co. Fellbach dodáváme na tuzemský trh mechanické upínací prvky, rychloupínače, šroubovací nářadí a speciální upínací systémy. Dále nabízíme upínací prvky firem OK-VISE, LENZKES a tlumicí prvky firmy FARRAT. Více na www.naros.cz.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

NESKAN, s.r.o.

Obchodní a technické zastoupení firem ze SRN - výrobců obráběcích nástrojů jako BASS, BTA, HOLLFELDER, ILIX, KARNASCH, LEISTRITZ, MAIER, OML, SAFETY, SAU, SIMTEK, TRIBO HARTSTOFF, VARDEX, ZINNER. Technické a technologické poradenství v oblasti strojního obrábění. Ve spolupráci s dodavateli obráběcích strojů a linek se podílíme na zpracování projektů jednotlivých zákazníků, včetně návrhu technologie.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.