Nandu.cz

Charlese de Gaulla 800/3, Praha 6, 16000

Nandu.cz nabízí profesionální webdesign a grafické práce. Díky mnohaletým zkušenostem poskytujeme klientům tvorbu www prezentací, grafické a DTP služby a ostatní služby v oblasti marketingu a propagace firmy na internetu. Navrhujeme moderní a originální grafické návrhy a layouty s důrazem na funkčnost a použitelnost. Na přání implementujeme vlastní publikační systém, který umožní jednoduchou správu obsahu Vašich www stránek. Pomáháme klientům s tvorbou firemní identity. Tvoříme logotypy, grafické manuály a grafické návrhy tiskovin.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.