Jiří Janda - NAŠ DOMOVNÍK

Pod Kopcem 708/1, Ořechov, 66444
Jihomoravský kraj

Kompletní správa nemovitosti - bytové domy, PLF domy, administrativní budovy (opravy, služby, účetnictví). Dále úklidové služby (byty, kanceláře, bytové domy, administrativní budovy, sídla společnočností, haly). Ostraha objektů, recepční služby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

2918 s.r.o.

Nabízíme své služby v oblasti správy nemovitostí, technické správy budov a údržby objektů, provozování, obsluhu a servis plynových kotelen

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.