Aleš Slabý

Lidečská 126/14, Praha 5 - Zličín, 15521
Česká Republika

Montáže zasklení lodžií Optimi, Glasa, MO-BY. Montáž žaluzií a předokenních rolet. Opravy a montáže bytových doplňků a nábytku. Montáže dřevěných, hliníkových, plastových oken. Výroba a montáž vchodových stříšek, posuvných stěn. Stavba jednoduchých i zateplených zimních zahrad. Veškeré mechanické opravy a údržba domácností.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

PROMONT střešní okna s.r.o.

Naše společnost PROMONT střešní okna s.r.o. se již mnoho let zabývá dodávkou, montáží, servisem a poradenstvím v oblasti střešních oken. Specializujeme se pouze na střešní okna a v tomto oboru jsme jednou z mála takto zaměřených firem na trhu. Střešní okna prodáváme a montujeme již více jak 15 let. Za tuto dobu jsme realizovali montáže několika tisíc střešních oken. Nabízíme zaměření a poradenství střešních oken ZDARMA v místě stavby či rekonstrukce, tzn. přímo u Vás doma. Pro stavební a obchodní firmy nabízíme pružné a množstevní rabaty. Střešní okna Fenestra Thermical vyhovují podmínkám programu Zelená úsporám.

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.