Mgr. David Netušil, advokátní kancelář

Václavské náměstí 19, Praha 1 - Nové Město (Praha 1), 11000
Hlavní město Praha

Advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby v zejména v následujících odvětvích a oblastech práva České republiky a s tím souvisejících oblastí práva Evropské unie a práva mezinárodního: Obchodní právo závazkové a korporátní. Insolvenční právo. Správní právo. Stavební právo. Občanské právo. Autorská a průmyslová práva. Pracovní právo. Rodinné právo. Trestní právo. V rámci obchodního práva kancelář také poskytuje právní služby v oblastech směnek, šeků a cenných papírů, veřejných zakázek a sporů o doménová jména. V rámci občanského práva se kancelář rovněž zabývá právními vztahy k nemovitostem a spotřebitelským právem. Kancelář také zajišťuje advokátní úschovy finančních prostředků, jejichž účelem je bezpečné zajištění placení peněžitých částek při převodech nemovitostí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.