LEXXUS a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha 1, 11000
Česká Republika

Realitní kancelář LEXXUS, specialista na rezidenční nemovitosti s více než 25letou historií, disponuje jedinečnými daty z tohoto sektoru a dokázal vytvořit rozsáhlé portfolio nových rezidenčních projektů, bytů a domů i luxusních nemovitostí určených k prodeji nebo pronájmu. Toto portfolio se nachází převážně na území Prahy a v jejím okolí. Služby šité na míru, atraktivní nabídka a dlouholetá znalost trhu jsou hlavními přednostmi, které může společnost svým klientům nabídnout. Mezi naše klienty patří ti, kteří si kupují nemovitost na celý život i ti, kteří využívají byty k investicím a opět se jako spokojení zákazníci k nám vrací. Realitní kancelář LEXXUS zahájila spolupráci s mezinárodní společností Savills, jednou z předních světových realitních kanceláří s historií sahající až do roku 1855. Tato jedinečná kombinace mezinárodního realitního poradce a vedoucí místní realitní kanceláře poskytne kompletní spektrum služeb na realitním trhu. Savills v České republice již nabízí služby v oblasti investičního poradenství, oceňování, pronájmu a správy nemovitostí, stavebního a projektového poradenství a průzkumu trhu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.