Blom Czech Republic, organizační složka

Olomoucká 1158/164a, Brno, 62700
Jihomoravský kraj

Inženýrská a speciální geodézie a katastr nemovitostí, naše služby jsou mapové podklady, zaměření polohopisu a výškopisu dle konkrétních požadavků investora včetně zjištění a zákresu průběhu inženýrských sítí, zaměření a vyhotovení podélných a příčných profilů a řezů, zaměření a vyhotovení dokumentace současného stavu budovy, zaměření a výpočty kubatur, zaměření a vyhotovení dokumentace skutečného provedení staveb a inženýrských sítí, vytyčení hranic staveniště, vytyčení prostorové polohy bodu, vytyčovaní podrobných bodů na stavbách, návrh, vybudování, zaměření a výpočty vytyčovacích sítí staveb, zjišťování vertikálních a horizontálních posunů, měření v tunelech a podzemních prostorách, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic pozemků, vlastnické mapy a záborové elaboráty, pozemní laserscanning.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.