Mgr. Iva Pudichová

Chlumec 30, Olešník, 373 50
Česká Republika

Statek Výštice je vhodný pro pořádání vzdělávacích a zážitkových akcí, seminářů, adaptačních kursů, škol v přírodě, letních táborů i pro soukromé akce, kdy jsme schopni připravit svatbu, zabijačku nebo soukromou oslavu. Možné je samozřejmě i individuální ubytování. Svým přístupem se snažíme vybudovat prostor, kde bude lidem dobře a kam se budou rádi vracet. Statek Výštice se nachází na samotě mezi Týnem nad Vltavou a Hlubokou nad Vlatavou na kraji lesa v těsném sousedství koupacího rybníka. Statek má prostorný dvůr, hřiště, ohniště a přilehlé udržované travnaté pozemky, které jsou využitelné ke hrám. Další část pozemků je využita na výběh pro koně, na nichž je možné svezení. V přilehlém lese je postaven nízký lanový park. Pro vnitřní programy je k dispozici velká klubovna a jídelna. Součástí objektu je ozvučený sál s kapacitou až 80 míst a rozsáhlé parkoviště přímo u objektu. Ubytovací kapacita je 45 lůžek ve dvou, třech, čtyř a pětilůžkových pokojích se společným sociálním zázemím a dalších 13 lůžek ve dvou apartmánech se samostatným vchodem a vlastním sociálním zařízením. Hosté penzionu mohou využívat nabídky restaurace v objektu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na níže uvedené adrese či telefonu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.