VALA-realizace staveb s.r.o.

Fryčovická 1080, Brušperk, 73944
Moravskoslezský kraj

Naší hlavní činností je výstavba chodníků, komunikací, kanalizací, vodovodních řádů, předmětem několika zakázek je stavba mostů, lávek či autobusových zastávek. Společnost je díky svým zkušenostem schopna nabídnout komplexní dodávky stavebních prací.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Fair game s.r.o.

Postavíme Vám sportovní halu nebo sportovní povrch kdekoliv v celé ČR i Slovensku. Naše kurty jsou vždy podle předpisů a také v té nejvyšší kvalitě. Máme sebou roky cenných zkušeností v oboru a k tomu samé skvělé reference! Na základě zreallizovaných zakázek a zkušeností přímo z praxe dokážeme proměnit a přetvořiti Vaše zanedbané a nefunkční hřiště v moderní a relaxačně-sportovní místo k Vašemu aktivnímu odpočinku.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Project Outdoor s.r.o.

Specializujeme se na návrhy a stavbu lanových center, lanových parků, dobrodružných hřišť, adrenalinových skoků a sjezdů a dětských hřišť. Na trhu s lanovými aktivitami jsme od roku 2000 a postavili jsme přes 250 lanových center a parků u nás a v zahraničí. Za dobu našeho působení jsme postavili přes 250 lanových center u nás a v zahraničí. Navrhneme Vám vhodný typ lanového areálu dle Vašeho záměru a vypracujeme profesionální vizualizaci. Provedeme kompletní dodávku a realizaci stavby v souladu s platnými českými a evropskými normami. Areály mají certifikát vydaný nezávislou certifikační firmou na jehož základě Vám vystavíme Prohlášení o shodě. S námi máte jistotu servisu a bezpečnostní revize lanových center a parků.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.