Pavel Šíma - ochrana majetku a osob

Mcely 225, Mcely, 28936
Středočeský kraj

Provádíme převážně fyzickou ostrahu objektů. Vnitrostátní nákladní autodoprava do 3 500 kg. Sjednáváme všechny druhy pojištění.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ŘEZÁČ & PEŠTOVÁ s.r.o.

Antala Staška 1670/80, Praha 4 - Krč, 14000

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Hudler Scorpion Security Planá s.r.o.

Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní, technické a úklidové služby. To vše v dobré kvalitě a s profesionálním přístupem. Ostraha sportovních a kulturních akcí po celé ČR.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

DECZMAN A.I. a.s.

Dovoz automobilů ze zahraničí, úvěry a leasing, STK + registrace na SPZ, pojištění vozidel.

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.