Motion RS, s.r.o.

Dlouhá 559, Příbram - Příbram III, 26101
Středočeský kraj

RE/MAX Motion je součástí mezinárodní sítě realitních kanceláří RE/MAX, které nabízejí kompletní škálu služeb souvisejících s prodejem, koupí nebo pronájmem nemovitosti.Klademe maximální důraz na kvalitu práce a na přísné dodržování etického kodexu společnosti RE/MAX.Vždy se orientujeme na potřeby klienta a snažíme se uspokojit jeho potřeby. Nabízíme Vám tyto služby: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu bytů, domů, pozemků , rekreačních a komerčních objektů - tržní odhad Vaší nemovitosti zdarma - vyhledání nemovitosti dle požadavků klienta - zajištění financování nemovitosti - RE/MAX Hypotéka s dlouhodobě nejnižším úrokem na trhu - zajištění vkladu do katastru nemovitostí - právní servis při realitních transakcích - odhady nemovitostí - úschovy kupní ceny - pojištění nemovitosti - asistence při převodu energií a vyřízení podání daňového přiznání - konzultace v realitní oblasti zdarma provedeme za Vás celou transakci od A do Z, o nic se nestaráte, vše hrazeno z provizí, které dáváme k Vaší požadované ceně. Případné informace velice ráda zodpovím.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.