Václav Mičůnek

Police 50, Police, 75644
Zlínský kraj

Naše firma se zabývá výstavbou rodinných domků a následně provádíme strojní omítky vnitřní lehčené, strojní venkovní tepelně izolační omítky, žádný polystyren, ale omítka, která dýchá a nevznikají žádné tepelné mosty a následný dekor. Dále provádíme strojní lité podlahy. Provádíme taktéž strojní sanační omítky. Provádíme základy a následně základovou desku, samozřejmostí jsou obklady a dlažby. Venku provádíme zámkové dlažby - benácké dlažby. Stránky zatím nemáme, ale naši práci najdete na www.dispecerka.cz dále Zlínský kraj-okr.Vsetín-zedník.http://www.dispecerka.cz/mapa_cr/zlinsky/vsetin/39--8649-hledam-remeslnika-v-okrese-vsetin-obor-zednik-pan-vaclav-micunek/muj-web-poptavka/.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

FLOOR KOMPLET s.r.o.

Zaměřujeme se na přesné aplikace v oblasti litých anhydritových a cementových podlah, používaných u rodinných domů, novostaveb, rekonstrukcí a půdních vestaveb s kvalitní dodávkou léty prověřených materiálů. Zhotovujeme přesné hlazené základové desky, od kterých se odvíjí další přesná práce jako hladké nalepení proti radonových izolací, výstavba zdiva a dále dokonalá pokládka izolací EPS, montáž systémových desek pro podlahové vytápění, vylití litých potěrů a konečná pokládka finálních vrstev.

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.