Nupaky Logistic Park, s.r.o.

Nupaky 148, Říčany u Prahy, 25101
Středočeský kraj

Nabízíme k pronájmu prostory v 5-ti patrovém objektu D1 Zone. Vzhledem ke strategickému umístění na křižovatce Pražského okruhu s dálnicí D1, po níž denně projedou desítky tisíc potenciálních zákazníků, lze plochy využít nejen jako kanceláře, ale také jako obchodní prostory (k dispozici jsou místnosti s prosklením vhodné např. pro showroom). V současné době můžeme poskytnout k pronájmu až 3.000 m2 volného prostoru, který je rozčleněn do kanceláří velikosti od 20 do 100 m2. Nabízíme zvýhodněné pronájmy: první 3 měsíce zdarma při podpisu nájemní smlouvy na 1 rok, prvních 6 měsíců zdarma při podepsání smlouvy na 2 roky a 12 měsíců zdarma při podpisu nájemní smlouvy na dobu 3 let. Budova je kompletně klimatizovaná, zahrnuje podzemní podlaží s parkovací plochou a přímo v prostorách objektu se nachází restaurace. Ostraha je zajištěna 24 hodin denně, dále je k dispozici údržbářská společnost a úklidová služba. Areál disponuje dostatkem parkovacích míst. Dále můžeme poskytnout několik ploch využitelných pro umístění venkovní reklamy. Rozměrné stěny skladových hal či fasáda hlavní budovy jsou velice dobře viditelné z dálnice D1, která prochází v těsné blízkosti areálu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.