AQ-TECH NOVÁK s.r.o.

V Zahradách ev. č. 398, Vrané nad Vltavou, 25245
Středočeský kraj

Montáže, demontáže, servis a dodání čerpadel, vodáren, tlakové kanalizace, ručních pump, hlídačů hladiny, bojlerů - vodo i elektro dopojení samozřejmostí. Čistění a opravy studní, výměny horních skruží a poklopů. Zajištění vrtání studní, čistění vrtů

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Jiří Ort

Společnost Jiří Ort sídlící v Telnice je specializovaná na vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen a montáže topení a plynovodů. Našim zákazníkům poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby s důrazem na precizní provedení a maximální spokojenost klientů. S dlouholetou praxí a profesionálním přístupem se snažíme splnit veškeré požadavky a potřeby našich zákazníků. Buďte v klidu a svěřte své instalace do našich rukou!

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

Pavel Chmelík

Za 35 let jsme vyvrtali tisíce úspěšných studní. Studny vyhotovujeme nejen pro chaty a rodinné domy, ale též pro restaurace, penziony a jiné komerční popř. průmyslové objekty. Nabízíme též tzv. Studnu na klíč s montáží elektrického ponorného čerpadla a připojení na Váš vodovodní rozvod. Další službou, kterou nabízíme, je vyhotovování vrtů pro tepelná čerpadla včetně vystrojení a tlakové zkoušky. V Případě zájmu vyřídíme veškerou dokumentaci pro stavební povolení.

V O L U M A spol. s r.o.

Jsme profesionálové na vodoinstalace, topenářské práce, rozvody plynu a kanalizace.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

KIFO s.r.o.

Našim zákazníkům nabízí kompletní řešení dodávek, montáže a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel a ventilačních jednotek, které jsou na našem trhu již řadu let a moderní technologie výrobků je zárukou nejvyšší kvality.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.