Bc. Lukáš Skalník

Budějovická 82, Jesenice, 25242
Středočeský kraj

Autodoprava dodávkou Ford Transit 300S - výhodná smluvní cena. Materiál: nejlépe ložený na paletách, ale není podmínkou. Počet ks: max. 3 palety na jednu jízdu, max. hmotnost nákladu 1 250 kg. Rozměry: max. 248 x 175 x 165 cm (d,š,v), objem max. 7,16 m3.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

BI ZONES, s.r.o.

Společnost BI ZONES, s.r.o. se sídlem v Příbram - Příbram IV je specializovanou firmou poskytující účetní služby a podporu pro živnostníky (OSVČ). S našimi profesionálními a zkušenými účetními týmy Vám pomůžeme s veškerými finančními a daňovými záležitostmi, aby se Vaše podnikání mohlo soustředit na své jádrové aktivity. Díky našim službám se můžete spolehnout na kvalitní a precizní vedení účetnictví a dodržování všech daňových povinností. S důrazem na individuální přístup a flexibilitu se snažíme poskytovat našim klientům právní, daňovou a obchodní podporu na nejvyšší úrovni.

Taťana Kučerová

U Panelárny 602/11, Olomouc - Chválkovice, 77900

Ing. Bohumír Maceška

Komenského 29, Letohrad, 56151

VSI STAVBY spol. s r.o.

K Pecím 1829/8, Plzeň 1, Bolevec, 32300

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

AFT s.r.o.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, daňové poradenství a audit a zpracování finanční analýzy a podkladů k žádostem o financování. Praha a Středočeský kraj.

K.O.S.- plastic, spol. s r.o.

Zabýváme se prodejem bezúdržbových plastových profilů (využitelných na oplocení, pergoly, lavičky), tyčkových plotů, plastových zatravňovacích dlaždic, obrubníků, záhonových chodníků a dalších plastových výrobků. Od roku 2014 jsme rozšířili předmět své činnosti o montáž plastových plotů včetně souvisejících zámečnických a stavebních prací. Dalším předmětem naší činnosti je přeprava zboží pomocí nákladních automobilů MAN s hydraulickým čelem a DAF o ložné délce 8,5m

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.