Grafton Recruitment, s.r.o.

Na Poříčí 3a, Praha, 11000

Grafton Recruitment byl založen v roce 1982 a patří k předním dodavatelům personálního poradenství. Je jednou z největších nezávislých evropských firem, která vyhledává zaměstnance napříč všemi sektory a pracovními pozicemi. Grafton Recruitment nabízí efektivní řešení v otázkách náboru, ať už se jedná o jednorázové vyhledání zaměstnance až po velkoobjemové nábory pro soukromý i veřejný sektor. Jsme také schopni ušít na míru řešení outsourcingu například personálního a mzdového vedení či kompletní zajištění servisu náboru řízením celého procesu jako hlavní dodavatel. Jsme schopni poskytnout služby výběru zaměstnanců pomocí Assessment center, speciálních testů a dodatečně nabízíme poradenský servis v oblasti lidských zdrojů. S 72 pobočkami v 18 zemích světa, nám naše pobočková síť poskytuje schopnost být blíže našim klientům a naši konzultanti mají znalost lokálního i mezinárodního trhu. Grafton Recruitment byl v České Republice založen v roce 1994 a do současnosti se rozrostl na 13 poboček po celé zemi. Specializujeme se na řadu průmyslových odvětví, což nám umožňuje plnit požadavky a očekávání našich klientů díky orientaci v těchto odvětvích a znalosti cílové skupiny kandidátů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.