GC MATERIALS s.r.o.

Svat. Čecha 1115, Uherský Brod, 68801
Zlínský kraj

Dovolujeme si Vám představit krátkou prezentaci nově zřízeného BYTOVÉHO STUDIA Byt snů v Uherském Brodě. Základní filosofie Bytového centra není jen v prezentaci a prodeji vystavených výrobků,ale v komplexně poskytovaných službách klientům. Základní cílová skupina klientů je z oblasti návrhu bytových a firemních prostorů. Zpracujeme přání klienta do konkrétnípředstavy, kterou jsme spolu s nim schopni vypracovat, od A po Z tak, aby se jeho bydlení stalo opravdu snovým. Jsme schopni plně vyhovět požadavkům na moderní a funkční vyřešení kompozice prostor, vybavení nábytkem a ostatními spotřebiči. V nabídce budou, jak značkovou sériovou výrobu, tak i možnost výroby luxusního nábytku na zakázku. Zajistíme montáže, dopravu,servis. Dle požadavků jsme schopni zajistit klientům také zednické, obkladačské, podlahářské,elektro-instalační práce i malíře. Vše za velmi příznivé ceny. Pomůžeme s dekoracemi a doplňky. Klientům nabízíme: · Analýzu prostorových potřeb zákazníka · Návrh řešení a jeho vizualizaci · Kompletní zajištění stavebních prací · Výběr produktů, materiálů a barevného řešení · Výrobu individuálních nábytkových prvků · Dovybavení interiéru bytovými doplňky Naše služby při rekonstrukci a novém zařizování Vašeho bydlení jsou rozděleny na dvě fáze, pokud to situace vyžaduje. V první fázi jsou řešeny stavební práce, které nabízíme v tomto rozsahu: · Seznámení se s projektem a případná součinnost v řešení stavebních otázek s našim architektem a projektantem · Vypracování cenové nabídky · Komplexní zajištění stavebních prací o vodo-topo instalace o zednické práce o elektroinstalační práce o obkladačské práce o podlahářské práce o sádrokartonářské práce o malířské práce · Předání díla v požadované kvalitě s poskytnutou zárukou. Ve druhé fázi je práce bytového architekta a designéra poskytována našim zákazníkům smaximální pečlivostí a osobním přístupem v rozsahu: · konzultace v našem studiu s cílem seznámení se s přáním a představou klienta spojená s inspirující prohlídkou studia a ukázek vzorů a vzorků různých aplikací a technik · informace o možnostech textilních dekorací a zastínění z hlediska estetického i technického · trendy a další možnosti v oblasti barevného uspořádání a doplňků s ohledem na záměr a představy zákazníka · návštěva Vašeho interiéru s cílem vytvoření prvotního návrhu · zpracování poznatků do podoby pracovního návrhu interiéru včetně přípravy vzorků · vzájemné vytvoření podkladů pro finální návrh interiéru s možností jeho korekce · předložení kompletního návrhu interiéru a přesné kalkulace · po odsouhlasení návrhu následuje profesionální zhotovení, zakázková výroba, zajištění veškerých doplňků a dodání dle dohodnutého termínu · odborná instalace včetně kompletní dekorace s přizpůsobením stávajícímu prostředí. Při rekonstrukci, která vyžaduje jak stavební tak interiérové práce jsou všechny výše uvedené činnosti zastřešeny časovým harmonogramem, který zajišťuje rychlé provedení dané zakázky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.