Radek Svoboda

Dolní Lhota 170, Blansko, 67801
Česká Republika

Zakázková výroba špičkových - zdravotních, ortopedických, antibakteriálních matrací se značkových studených HR pěn KOMFORT fa. EUROFOAM ( Rakousko) v kvalitě HR pěn - 50kg/m3 a 55 kg/m3 použité v celém objemu jádra matrace tj.100%. Matrace jsou pro váhy 50 kg až 200 kg a s pratelnými potahy na 60°/75C pod názvem - Medicott Silver- NSR. U mých matrací KING jdou vyprat i jádra matrací - vřelou párou ( parní kachna či parní žehlička) s přídavkem octa až na 140°C. Viz. moje VIDEA na YouTube (cca. 60 videí celkem ve 2 kanálech). Zasílám i Toptransem, poštovné po ČR je ZDARMA. Výroba a prodej klasických lůžek s úložným prostorem na lůžkoviny - velmi pevných, robustních a nevrzajících. Jsou vybaveny špičkovými rošty a matracemi. Výroba , prodej špičkových lamelových roštů na jejichž výrobu jsou použity značkové materiály s Německa , Rakouska a Belgie. Zakázková výroba sklopných lůžek na stěnu pod názvem IKV, SVV, PERU, špičkové čalouněné anatomické sedačky kombinované se sklopným lůžkem na stěnu pod názvem ITAL2 - vyrábím jako jediný v ČR. Doprava i montáž po celé ČR, SR . Zašlu prospekty do emailu. VIDEA od sklopných lůžek ITAL, IKV, SVV, PERU lůžek mám na YouTube a něco také je na http://www.sklopne-postele.eu. Opravy matrací, lamelových roštů, lůžek , prodej náhradních dílů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Petr Wildmann

Sluneční 234/18, Jihlava, Horní Kosov, 58601

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.