Tomovy parky Group s.r.o.

Radvánovice 123, Karlovice, 51101

Naše společnost je největším českým výrobcem originálních dětských hřišť, atypických herních prvků a parkového mobiliáře. Vznikla v roce 2003 a během několika let se z ní stala silná a dynamicky se rozvíjející společnost, která zaplnila pomyslnou mezeru na trhu. Během pěti let se nám podařilo vybudovat více jak 1300 unikátních dětských hřišť a atypických exteriérových realizací z akátového dřeva. Naší filozofií je vyrábět kvalitní výrobky z těch nejlepších materiálů a nabízet vysokou úroveň souvisejících služeb za příznivé ceny. V dnešní době u nás pracuje přes sto spokojených zaměstnanců. Díky kvalitě práce a neustálému zdokonalování produktů a technologických postupů jsme se stali pevnou součástí trhu s dětskými prvky a atypickými realizacemi. Můžeme se pochlubit dobrými výsledky a referencemi v několika státech Evropy. Jako první výrobci ze střední a východní Evropy jsme byli přijati za členy „FEPI“ – Evropské federace výrobců dětských hřišť. Díky našim výsledkům jsme vyhledávaným partnerem zahraničních producentů, kteří se rozhodli vstoupit na trh ve střední a východní Evropě. To nám umožňuje nabídnout Vám již nyní mnoho kvalitních zahraničních produktů, které doposud na našem trhu chyběly. Během následujících let máme v plánu pokračovat v rozvoji i rozšiřování sortimentu a chceme se zařadit mezi nejsilnější společnosti svého druhu v Evropě. Práce, kterou přinášíme dětem radost, nás baví a děláme ji rádi. Věříme, že je to na našich produktech poznat. Dalšími našimi produkty jsou hřiště z nerezové oceli, multifunkční sportoviště, skateparky, vzduchové trampolíny a povrchy z lité a recyklované pryže.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.