MAC škola paraglidingu, s.r.o.

Solanec pod Soláněm 131, Hutisko-Solanec, 75662
Zlínský kraj

MAC škola paraglidingu byla založena v roce 1993 inspektorem provozu PK Zdeňkem Trčkou. Tímto se řadí mezi nejdéle působící subjekty v tomto odvětví u nás. Za osmnáct let svého působení škola vychovala tisíce pilotů a pilotek, mnoho instruktorů, tandemových pilotů a závodníků, kteří se do Beskyd rádi vracejí nejen kvůli krásné přírodě a výborným letovým terénům, ale také za pohodovou partou lidí. V současné době škola nabízí formou celkem 7 druhů kurzů komplexní výuku paraglidingu. Výcvik provádějí zkušení instruktoři s potřebnou kvalifikací a mnohaletou praxí. Dalšími činnostmi školy jsou tandemové lety pro širokou veřejnost, skupinové výlety za létáním po celé Evropě (Slovinsko, Itálie, Francie a Rakousko), poradenská činnost a servis vybavení.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.