Mgr. Tomáš Veselský, advokát

Korunní 1077/31, Ostrava - Mariánské Hory, 70900
Moravskoslezský kraj

Advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský nabízí právní služby klientům působících v nejrůznějších oborech podnikání na vysoké profesionální úrovni ve všech oblastech práva se zvláštní specializací na oblast práva obchodního a trestního. Odlišnost v poskytování právních služeb spočívá především v přístupu a propojování znalostí a expertních zkušeností. Každý požadavek je řešen s maximálním úsilím. Advokátní kancelář poskytuje právní služby s velkým důrazem na individuální přístup ke klientům, tudíž je schopna pro klienty realizovat veškerou potřebnou právní pomoc a stát se tak pro ně hodnotným partnerem. Prioritou advokátní kanceláře je: maximální ochrana práv a právem chráněných zájmů klienta, velký důraz na individuální a profesionální přístup ke klientovi, maximální úsilí o dosažení optimálního řešení, vysoká úroveň odborných znalostí, propojování znalostí a expertních zkušeností, rychlé, přesné a vysoce odborné řešení požadavků klientů, intenzivní komunikace s klientem . Trestní právo. Pracovní právo. Rodinné právo. Správní právo. Procesní právo. Duševní vlastnictví. Občanské právo. Insolvenční právo. Obchodní právo & právo společností.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.