Václav Porš

Tanvaldská 69, Liberec XXX - Vratislavice nad Nisou, 46311
Liberecký kraj

Rekonstrukce a montáže: voda, plyn, topení včetně montáže solárních systémů, kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader a rodinných domů, podlahářské práce, zámečnické a svářecí práce, výroba přídavných výměníků tepla ke krbům a krbovým kamnům na míru včetně montáže do systémů, stavební a montážní práce, sádrokartonářské práce, výroba a montáž pergol – dřevěných staveb, rekonstrukce i montáže elektroinstalace bytu a domů, oprava a montáže vrat a plotů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.