Beskydská obchodní, spol. s r.o.

Střelniční 215/18, Český Těšín, 73701

Vážení, Beskydská obchodní spol. s r. o., provozující realitní kancelář BOSREALITY.CZ, poskytuje českým i zahraničním klientům kompletní realitní služby. Svým zaměřením se specializujeme především na rekreační oblast Beskyd a slezskou část Moravskoslezského kraje, jsme ale připraveni pro své klienty pracovat i v jiných regionech České republiky (ať už přímo, nebo formou spolupráce s jinou RK) a rovněž jsme schopni zajistit reality na zahraničním realitním trhu v celé EU, zejména investičně zajímavé Rumunsko a Polsko. Jsme dynamická realitní kancelář, která pro své klienty zajišťuje „kompletní servis“, tzn. od samotného prodeje nemovitosti, zajištění právních služeb, financování koupě nemovitosti (hypotéční úvěr, úvěr ze stavebního spoření apod.), pojištění nemovitosti, nebo Vám doporučíme spolehlivou firmu, která zajistí stěhování nebo případnou rekonstrukci. Realitní obchod se snažíme vnímat jako komplexní balík služeb, který můžeme klientovi nabídnout, a jsme schopni ho realizovat od „A až po Z“. Naší prioritou je individuální přístup ke každému klientovi. Neustále rozšiřujeme a zkvalitňujeme námi poskytované služby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.