Věra Závěšická - Barrsa

Pod Valy 201/4, Přerov - Přerov I, 75002
Olomoucký kraj

Barrsa - módní oděvy pro volný čas a sport. Dámské mikiny rozepínací, s kapucí, pánské mikiny, dámské tepláky. Značka Barrsa byla založena v roce 2007. Představuje výrobce módních oděvů pro volný čas a sport. V době rostoucí konkurence sází značka Barrsa především na moderní střihy a kvalitní materiály. Díky přímému kontaktu se zákazníkem nabízíme pohodlné oblečení a doplňky. Barrsa je mladá značka a není pro šedý dav. Proto jsou výrobky v limitovaných sériích a pouze výjimečně také v modelovém sériovém provedení. Jsme především módou pro mladé lidi, proto také podporujeme jejich nadšení pro moderní sporty a tanec. Barrsa pravidelně sponzoruje taneční skupiny, in-line bruslaře, sportovní akce. Cílem značky je aby byl zákazník vždy spokojen a opět se se vracel do naší prodejny tak jako už mnoho jiných. Dnešek a budoucnost patři právě Tobě, každému z nás. Proto naši značku vystihni a buď i Ty kvalitní a originální, právě tak jako je Barrsa.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.