Výtahy Příbram s.r.o.

Gen. R. Tesaříka 135, Příbram - Příbram I, 26101
Středočeský kraj

Společnost Výtahy Příbram, spol. s r.o. je ryze česká firma, pohybující se na trhu výstavby, servisu a revizí výtahů již od roku 1991. Zabýváme se kompletní dodávkou výtahů, montážemi na míru, rekonstrukcemi, modernizacemi, opravami a revizemi všech typů výtahů až do nosnosti 5.000 kg. Naše společnost zaměstnává více než 15 českých zaměstnanců (pohotovostní pracovníci, revizní technici, montážní pracovníci, projektoví manažeři, asistenti) a současně zajišťuje plné zázemí pro svou činnost (zázemí výrobních a opravárenských dílen, elektro-dílny, skladové zázemí pro náhradní díly včetně vlastního komplexního autoparku). Jako společnost plně respektujeme udržitelný městský rozvoj, současně klademe vysoký důraz na ekologii, ohleduplnost a šetrnost k životnímu prostředí (maximální možná recyklace, třídění odpadů a materiálů). Jako středně velká firma si nemůžeme dovolit jakkoliv pohrdat zákazníkem. Naopak, ke každému našemu zákazníkovi přistupujeme individuálně, s nejvyšší možnou péčí. Snažíme se o maximální vstřícnost, efektivitu, zohlednění všech požadavků zákazníka, který poté ocení náš osobní přístup, vysokou kvalitu odvedené práce – za přijatelnou cenu pro každého: ať už jste úřad, firma nebo společenství vlastníků. Jsme držiteli certifikátu systému managementu kvality dle ČSN/EN ISO 9001:2001. Jsme aktivním členem profesní komory výtahářů - UNIE VÝTAHOVÉHO PRŮMYSLU České republiky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Výtahy Vaněrka, s.r.o.

Dodáváme výtahy „na klíč“ a zajistíme potřebnou dokumentaci včetně stavebního povolení. Zajistíme vše od nabídky přes projekci, výrobu, montáž až po servis a pozáruční servis.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.