SATIM CZ s.r.o.

2. května 1634, Napajedla, 76361
Česká Republika

Ať už se chystáte na rekonstrukci anebo plánujete novostavbu, můžete se na nás spolehnout při zastřešení všech oblastí Vašeho projektu – od projektové dokumentace přes realizaci až po dokončení a pečlivý úklid všech stavebních materiálů a sutin. Hledáte profesionální řešení pro elektroinstalace? Tak už nehledejte, protože jste ho právě našli! Naše společnost se zabývá elektroinstalacemi už téměř 10 let a za tu dobu jsme dokázali, že elektroinstalacím rozumíme od projekce až po samotnou realizaci.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.