Ing. Vladimír Vokřál- Penzion Na Červeném Potoce

Králíky-Červený Potok 77, Červený Potok, 56169
Pardubický kraj

Nabídka ubytování v penzionu. Penzion se nachází v malebném prostředí pod Králickým Sněžníkem, na pomezí Jeseníků a Orlických hor. Vlétě 2011 jsme rekonstruovali pokoje, ktreré mají nyní vlastní koupelny a jsou nadstandardně vybaveny. 34 lůžek v 9 pokojích s vlastním sociálním zařízením a 2 pokojích se společnou koupelnou na chodbě. Stylovou restauraci s barem, krbem a venkovním posezením Společenskou místnost Saunu SAT TV, WI-FI Parkování zdarma Trampolínu s boční sítí, travnaté hřiště na malou kopanou Chceme Vám ale nabídnout mnohem víc - pobyt „na míru“ pro individuálního zákazníka i pro větší skupiny s bohatou nabídkou doprovodných služeb, sportovních a společenských aktivit. Příjemné prostředí penzionu, výtečná kuchyně, vstřícný personál a příznivé ceny by měly přispět k pohodě a spokojenosti při trávení Vašeho drahocenného volného času.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.