CONEXT s.r.o.

Dobrovodská 2284, České Budějovice 2, 37006

Společnost CONEXT s.r.o. byla založena na začátku roku 2009. Dalo by se tedy říci, že je to firma bez historie. Pravý opak je však pravdou. Společnost CONEXT vznikla totiž jako nástupce fyzických osob Jindřich Pravda a Hynek Brůha, které úspěšně působí na trhu v oboru elektroinstalací již od roku 2002. Podnikatelská činnost v rámci těchto firem byla natolik úspěšná, že rostoucí objemy zakázek a zájem zákazníků již nebylo možno uspokojit v rámci právní subjektivity fyzických osob. Právní rámec fyzických osob navíc nebyl příznivý pro obchodní vztahy s většími stavebními společnostmi. Proto bylo, po důsledném zvážení veškerých aspektů rozhodnuto o transformaci fyzických osob do podoby právnické osoby - společnosti s ručením omezeným. Toto řešení umožňuje plně využít potenciál velice kladné reputace, dosažené v rámci původního podnikání a zároveň otevírá prostor pro další rozvoj, který spatřujeme především v těchto aspektech zkvalitnění služeb pro naše zákazníky. Určitě jste si povšimli, že veškeré výše uvedené strategické cíle směřují k tomu nejpodstatnějšímu - ke spokojenosti Vás - našich zákazníků (v současné době je firmy zaváděno ISO 9001 - systém řízení jakosti). Budeme velice poctěni, pokud nás poctíte svou důvěrou a obrátíte se se svými požadavky na naši firmu - garantujeme Vám, že vynaložíme veškeré úsilí k tomu, abyste byli s našimi službami plně spokojeni. Hynek Brůha a Jindřich Pravda Jednatelé společnosti CONEXT s.r.o.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

KonekTel, a.s.

Společnost KonekTel, a.s. se sídlem v Pardubicích - Popkovicích je předním poskytovatelem služeb v oblasti radiostanic, vysílaček a radiových sítí. Společnost se specializuje na opravy a servis zařízení od renomovaných značek jako je Motorola, Kenwood, Vertex a další. Nabízí kompletní sortiment vybavení včetně převaděčů, antén, baterií a dalšího příslušenství. KonekTel, a.s. je odborníkem na systémy jako je Mototrbo a TETRA a také poskytuje technologie rádiových pojistek a rádiového zabezpečení. Společnost se rovněž specializuje na opravy a revize anténních systémů a také se stará o údržbu telekomunikačních zařízení.

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.